zondag 31 maart 2013

Freddie nam Diana mee naar Homobar


De Britse komiek Cleo Rocos doet in haar nieuwe boek 'The Power of Positive Drinking' een bijzondere onthulling over wijlen prinses Diana. Queen-voorman Freddie Mercury zou haar, verkleed als mannelijk model, een homobar hebben binnengesmokkeld. Dat schrijft The Sun.

Rocos, haar collega Kenny Everett en Mercury zouden Diana in een legerjack hebben gehesen. Ook kreeg de prinses in het penthouse van Everett een pet en een zonnebril op. "Freddie zei tegen Diana dat we naar een beruchte homobar zouden gaan in Londen. Diana zei dat ze er nog nooit van had gehoord en dat ze graag mee wilde", aldus Rocos. Kenny raadde het haar ten strengste af. "Dat is niks voor jou", zei hij. "Er komen alleen maar harige homo's. Soms wordt er buiten gevochten". Maar Diana zich niet afschrikken.

Rocos ging er vanuit dat Diana in het uitgaansleven direct herkend zou worden. "Maar ze verdween een soort van in de menigte en vond het fantastisch". Diana kon zelfs ongestoord drankjes bestellen. De prinses genoot van het avondje uit.

bronnen: Algemeen Dagblad / The Sun
   

Prinses Diana incognito in Homoclub

Prinses Diana heeft met behulp van Freddie Mercury een Londense homotent bezocht zonder dat iemand door had dat zij het was. De zanger van Queen hielp haar in een outfit waarin ze door kon voor een exentriek mannelijk model.

Dat schrijft de Britste komiek Cleo Rocos in haar autobiografie, waar de Sunday Times over bericht. Rocos zat op een dag te lunchen met een groep vrienden, waar onder meer Lady Di en Freddie Mercury zich bij voegden. Toen het avond werd, besloten ze het feestje voort te zetten in de destijds beruchte homotent de Vauxhall Tavern.

Hoewel het allerminst een geschikte plek leek voor een royal, stond Diana er op dat ze mee kon. Om hun VIP niet in verlegenheid te brengen, besloot Mercury om Diana in een camouflagepak, leren pet en pilotenbril te hijsen. "Het was super spannend", zegt Rocos. "Maar niemand, echt niemand, had het het door".

bronnen: Shownieuws.tv / Sunday Times
      

Prinses Diana als man naar Homobar

Een opvallende onthulling: Prinses Diana werd door Freddie Mercury incognito een bar voor homoseksuelen binnen gesmokkeld.

De prinses was vermomd als man. Ze droeg een legerjack, een petje en een zonnebril. Dat schrijft komiek Cleo Rocos in haar boek 'The Power of Positive Drinking'. Zij was die avond ook van de partij, net als haar collega Kenny Everett.

"We waren bang dat Diana direct herkend zou worden. Dat gebeurde niet". De prinses kon zelfs drankjes bestellen zonder dat zij opviel. "Ze zag eruit als een mooie, jonge man".

Diana had het volgens Cleo enorm naar haar zin die avond, ergens eind jaren '80 van de vorige eeuw in Londen. Ze was van tevoren door Freddie gewaarschuwd dat het nogal een ruige tent was maar ze liet zich niet afschrikken.

De prinses, moeder van de Britse prinsen William en Harry, overleed in 1997 na een auto-ongeluk. Ze werd in Parijs achtervolgd door paparazzi. Freddie Mercury overleed in 1991 aan de gevolgen van aids.

bronnen: De Telegraaf / The Sun