dinsdag 16 augustus 2016

Rio - O.S. 2016 | "Tom Bosworth vraagt z'n vriend Harry Dineley ten huwelijk"

Rio de Janeiro  –  De Britse snelwandelaar 'Tom Bosworth' verlaat Rio niet met een medaille.  De 25-jarige atleet eindigde als zesde op de twintig kilometer. Toch gaat Tom Bosworth naar huis met een heel andere prijs: hij vroeg op het strand van Copacabana zijn vriend ten huwelijk.

Tom Bosworth ging op het beroemde strand op een knie om zijn vriend Harry Dineley ten huwelijk te vragen  Die zei meteen 'JA' en showde vol trots zijn verlovingsring op Twitter.
                             
                                     
Geen nieuws meer
Tom Bosworth en Harry Dineley zijn al bijna vijf jaar bij elkaar. Eind vorig jaar sprak Tom Bosworth voor 't eerst over zijn geaardheid  "Het is geen issue voor mij, noch voor iedereen die mij kent  Maar als je een sporter bent, wordt het vanzelf groot nieuws. Over een paar jaar doen we hier niet zo moeilijk meer over. Iedereen kan successen boeken in sport. Hopelijk is dit binnenkort geen nieuws meer".

Vorige week was er al een huwelijksaanzoek tussen twee vrouwen, toen de Braziliaanse rugbyster Isadora Cerullo na haar wedstrijd werd ge- vraagd door een Olympische vrijwilliger.

Zie ook:

bronnen: Gay.nl / YouTube.com / Twitter.com – Tom Bosworth