zondag 14 augustus 2016

Irak - ISIS | "Weer een Homoseksuele man vermoord door Islamitische Staat"

Irak – Nineveh   De radicaal-Islamitische slachters van ISIS hebben hun zoveelste slachtoffer gemaakt. Dit keer moest een Irakees het ontgelden omdat hij ervan verdacht werd homoseksueel te zijn.

Wat ISIS betreft is dat een zonde waar de doodstraf op staat. En dus werd er op ongelooflijk brute wijze afgerekend met deze arme man:

|   The young man was convicted of being 'a homosexual' in the Nineveh province after being detained. The victim is the latest of dozens of men
|   perceived to be gay to have been executed by the militant group.
|   ARA News Network published the story which has not been independently verified, showing footage of the man being thrown to his death.
|   According to the report, a crowd had gathered, who threw stones at the man’s body after he hit the ground.
|   "The young man was brutally thrown from the top of a tall building in front of dozens of people", a local media activist told ARA News.
                                
                                    
In de video van de brute executie zegt een Jihadist: "Zij die zich verzetten tegen de Sharia en de wetten van 't Kalifaat zullen gestraft worden". Dat ISIS dit meent moge duidelijk zijn: deze arme Irakees is bepaald niet de eerste (verdachte) homo die vermoord wordt door de Islamistische psychopaten. De desbetreffende video is inmiddels van YouTube.com verwijderd wegens schending van de servicevoorwaarden.

Ook andere 'vijanden van het kalifaat' worden op grote schaal uitgemoord. Denk daarbij onder meer aan vrouwen die zich niet aan de kleding- voorschriften houden, mannen die niet meededen aan de Ramadan, Christenen en Yazidi's.

 Het is te hopen dat we over niet al te lange tijd videobeelden zien van ISIS-jihadisten die op hun beurt van de aardbodem worden geveegd.
      Wat een ongelooflijke beesten 

bronnen: DagelijkseStandaard.nl / AraNews.net / Twitter.com – Dagelijkse Standaard / Heavy.com – News


      ◄  Let op ‼  Deze video bevat schokkende beelden ‼