maandag 15 augustus 2016

USA – Cher - Tour for Clinton | "Zangeres 'Cher' start mini Hillary Clinton toer"

Zangeres 'Cher' heeft al vele jaren een hart voor HoLeBi's en Transgenders, en heeft onlangs aangekondigd dat ze een mini tour houdt in support met Hillary Clinton om er zeker van te zijn dat de rechten van Amerikaanse HoLeBi's en Transgenders gegarandeerd blijven. Zangeres 'Cher' is al sinds de jaren 60 een LHBT Icoon.

Zangeres Cher kwam de laatste maanden en weken meermaals in het nieuws door haar ongenoegen op sociale media te uiten over Republikeins presidentskandidaat Donald Trump. De ondertussen 70-jarige Cher vond nu blijkbaar dat de tijd gekomen is om meer actie te ondernemen.

De komende weken zal Cher op tal van HoLeBi en Transgender zomer hotspots verschijnen in Miami Beach, Fire Island en Provincetown met haar Tour for Clinton die start op 19 augustus op een fondsen inzamelings evenement in Miami Beach waarop ook Hillary Clinton zal verschij- nen. 

Enkele gasten kunnen tegen betaling bovendien op de foto met wereldster Cher en ook met de eventueel eerste vrouwelijke toekomstige presi- dent van de Verenigde Staten Hillary Clinton   Opbrengsten van het event in Miami Beach gaan naar de HoLeBi en Transgender gemeenschap. Cher zal op elk event proberen zoveel mogelijk LHBT's en sympathisanten proberen over te halen om op Hillary Clinton te stemmen en niet op Donald Trump.
bronnen: HoLeBi.info / YouTube.com