maandag 11 april 2016

TV·Tip – Spuiten & Slikken op reis | Een bezoekje aan de 'Thaise Vaginadokter'

TV    In deze Spuiten & Slikken op reis kijkt TimHofman hoe het leven van 'Ladyboys' in Thailand is en onderzoekt Linda Hakeboom de effecten van de drugsoorlog.

Ladyboys
Tim Hofman gaat langs bij de 'Ladyboys' in Thailand. Dit zijn mannen die als vrouwen door het leven gaan. Soms laten ze zich ook borsten of een vagina aanmeten. Hoe leven de 'Ladyboys' en hoe worden zij behandeld ?!  Daarnaast brengt hij een bezoek aan de vaginadokter.
                                        

                          
Drugsoorlog 
Ondertussen reist Linda Hakeboom naar de grens tussen de Verenigde Staten en Mexico, waar de sporen van de drugsoorlog voelbaar & zicht- baar zijn  De drugsoorlog in Mexico, waarbij ieder jaar duizenden doden vallen, is in dit seizoen van 'Spuiten & Slikken op reis' al eerder aan bod gekomen. In de eerste aflevering nam Tim 'n kijkje bij Mexicaanse drugskartels. Hij aanschouwde de meest heftige dingen ‼ "Ik stond naast een jongen van mijn leeftijd die met kapotgeschoten schedel als vuilnis in een greppel was gegooid", zei hij in een persbericht.

Jonge mensen
In dit seizoen van BNN's Spuiten & Slikken op reis kijken Jan Versteegh, Geraldine Kemper, Linda Hakeboom en Tim Hofman hoe het leven van jonge mensen er in de rest van de wereld uitziet als het gaat om drank, drugs, seks en feest. Hierbij zien ze zowel de diepte- als de hoogtepun- ten.

'Spuiten & Slikken op reis'  –  Maandag 11 april 2016  –  NPO 3  –  20:30 - 21:15 uur

bronnen: TV·Gids.nl / YouTube.com