zaterdag 9 juli 2016

Star Trek Beyond | Luitenant 'Hikaru Sulu' wordt Homo in 'Star Trek Beyond' ‼

Star Trek Beyond  →  Luitenant Hikaru Sulu is homo. In de komende film 'Star Trek Beyond' zal blijken dat Sulu een mannelijke partner heeft en dat ze samen een dochter hebben.

Dat luitenant Hikaru Sulu homo is, is een eerbetoon aan George Takei (79) – de Japans-Amerikaanse acteur die Sulu speelde in de beginjaren van 'Star Trek' ‼  ► George Takei is homo en homoactivist.

Mr. Sulu wordt tegenwoordig gespeeld door de Koreaans-Amerikaan John Cho (44). "Ik vind het een leuke aanpak. Het is geen issue in de film. En zo zou het moeten zijn; niet oordelen over iemands seksuele voorkeur".

'Star Trek Beyond' komt uit op 17 augustus in België en is vanaf 21 juli te zien in de Nederlandse bioscopen.

Zie ook:

Extra:
De man en dochter van Mr. Sulu gespot in Koreaanse trailer 'Star Trek Beyond'  /  Wikipedia.org | Star Trek → "Hikaru Sulu"  

bronnen: ZiZo-Magazine.be / GayStarNews.com / YouTube.com


        


Star Trek Beyond | George Takei niet tevreden met Homoseksuele Mr. Sulu in 'Star Trek Beyond'

Star Trek Beyond  →  Luitenant Hikaru Sulu blijkt homo in 'Star Trek Beyond'. Een eerbetoon aan acteur George Takei (79), die als per- soon in 2005 zijn coming-out deed. Sindsdien zet hij zich in voor HoLeBi's en Transgenders.

Luitenant Hikaru Sulu, tegenwoordig gespeeld door John Cho (44), krijgt vanaf 'Star Trek Beyond' een man en een dochter.

Dat druist in tegen de creatie van auteur 'Gene Roddenberry'. "De 'Star Trek'-bedenker schreef Mr. Sulu als een hetero" ‼, zegt George Takei. "Al was Gene Roddenberry best wel homovriendelijk ingesteld".

"Ze hadden beter een nieuw personage bedacht met een gay verleden in plaats een heteroseksueel personage homo te maken ... ", zegt George Takei

bronnen: ZiZo-Magazine.be / HollywoodReporter.com / YouTube.com