dinsdag 24 mei 2016

Engeland - The Graham Norton Show | "Tom Daley over z'n kleine Speedo's" ‼

Groot-Brittannië  Tom Daley  →  Een van de grootste mysteries is eindelijk ontrafeld  Schoonheid(-springer) Tom Daley heeft einde- lijk onthuld waarom hij zo'n strakke Speedo draagt. De Olympische schoonspringer "Tom Daley" staat erom bekend altijd zeer kleine Speedo's te dragen. Hij heeft eindelijk uitleg gegeven over zijn zwembroekje. 

Hij wil er niet perse de mannen mee verleiden ... ‼ Het kleine broekje heeft een heel functionele rede ‼ "Het moet klein zijn, omdat alles op zijn plaats moet blijvenWanneer je rondspint is het laatste wat je wilt dat iets niet op zijn plaats blijft zitten en wanneer je het water raakt ... wil je niet dat dingen heen en weer flapperen, want dat doet pijn".

 Tom Daley zal dit jaar in Rio de Janeiro zijn duikkunsten laten zien tijdens de 'Olympische Spelen' en daar komt behoorlijk wat training bij kijken.

Tom Daley: "Ik train weer zes dagen per week, zes uur per dag. Het is beangstigend dat je vier jaar lang traint voor dat ene moment. Je krijgt zes duikkansen en als je dat verknalt is het allemaal over".

De vliegende atleet sprak over zijn zwemoutfit en voorbereidingen op de Olympische Spelen in de komedieshow The Graham Norton Show.
bronnen: OUT.tv / YouTube.com