donderdag 26 mei 2016

Amsterdam - Milkshake – 30 & 31 juli 2016 | De line·up van Milkshake Festival

Gay.nl  →  Wij mogen als eerste naar buiten treden met de line-up van Milkshake Festival, dat dit jaar haar 5-jarig jubileum viert in het Amsterdamse Westerpark. Het festival zal voor het eerst niet één, maar twee dagen beslaan en haalt een aantal grote artiesten naar Nederland. Onder andere de Canadese Peaches en Tiga, en de Amerikaanse Mykki Blanco, Amanda Lepore, Le1f en Lady Bunny zullen 30 en 31 juli optreden.

Voor ieder wat wils
"We hebben dit jaar geprobeerd voor ieder wat wils in de line-up te verwerken" ‼, vertelt organisator Marieke Samallo aan Gay.nl. "Hoewel we ons voorgaande jaren niet hoofdzakelijk op grote namen hebben gericht, zijn er dit jaar een aantal artiesten aanwezig waar we erg trots op zijn. Onder andere de Canadese electrogodin Peaches is echt een aanwinst voor het festival".

200 artiesten, 20 stages
Allebei de dagen hebben een volledig unieke, internationale line-up. Rond de 200 artiesten zullen een optreden geven op een van de 20 verschil- lende stages. Bekende namen op de line-up zijn onder andere: de Nederlandse Willie Wartaal, Mason en Zanillya, de Amerikaanse Mykki Blanco, Amanda Lepore, Le1f en Lady Bunny en de Canadese Peaches en Tiga. De volledige line-up is te vinden op Gay.nl en MilkshakeFestival.nl.

Eyecatchers
Milkshake Festival staat bekend om haar uitbundige randprogrammering en excentrieke stages. Bijzondere eyecatchers dit jaar zijn 90s-stage 'Our House', gehost door clublegendes Percy en Nickie Nicole; het futuristische 'Transformer' stage, gehost door Joost van Bellen en Zu Browka en een 2000 vierkante meter grote rollerdisco.

For All Who Love ...
In 2012 gingen Amsterdamse club AIR en Paradiso een samenwerking aan voor de eerste editie van het openminded festival. Gay.nl is vanaf dag één nauw betrokken geweest bij de organisatie van het Milkshake Festival. Het dancefestival is ontwikkeld vanuit de gedachtegang "niets moet, alles mag" en laat zien dat entertainment, muziekkeuze, kledingkeuze en status niets met seksualiteit te maken hebben. Milkshake Fes- tival viert de stad, zet zich in voor meer hoffelijkheid en liefde voor elkaar en is er "For All Who Love"

Weekend- en dagtickets voor Milkshake Festival 2016 zijn nog verkrijgbaar via:  MilkshakeFestival.nl → Tickets

Zie ook:  
bronnen: Gay.nl / MilkshakeFestival.nl / YouTube.com