donderdag 11 februari 2016

Onderzoek | "Hetero mannen houden van anale seksspeeltjes bij masturbatie"

Uit een nieuw Amerikaans onderzoek blijkt dat een verrassend groot aantal heteroseksuele mannen  zelfs meer dan homo mannen –gebruik maken van een seksspeelgoedje bij het masturberen. Het onderzoek werd gepresenteerd op de sexual science conferentie in Albuquerque, New Mexico door psychologe Allison Kirschbaum.
                                

                             
Het onderzoek keek naar hoe mannen – zowel homo als heteroseksueel – zichzelf bevredigen. 24% van de mannen – zowel homo als hetero – gebruikt af en toe een object of speeltje voor het hebben van anale seks met zichzelf. Verder gebruikt 47,7% van de mannen een douchestraal om zichzelf anaal te bevredigen. 66,4% wrijft zijn penis ergens tegenaan en 35,5% stimuleert ook zijn tepels tijdens de solo seks.

Wanneer men weet dat tussen de 6 en 10% van de mannen homo of biseksueel is, betekent dit dat de meeste mannen die een anaal speeltje gebruiken, en/of zich anaal bevredigen tijdens het masturberen heteroseksueel zijn. Men bevroeg bij dit onderzoek meer dan 9.000 mannen in de leeftijd van 18 tot 45 jaar. Uit tal van eerdere onderzoeken bleek al vaker dat ook heteroseksuele mannen van anale seks houden, en dat slechts de helft van de homo mannen aan anale seks doet.

bronnen: HoLeBi.info / YouTube.com / Facebook.com  Pink News
                       

Good for them!
Geplaatst door PinkNews op donderdag 11 februari 2016