donderdag 25 februari 2016

Engeland - Sacha → Showbizz | Sacha Baron Cohen: "Ik ben 23 procent Gay" ‼

Sacha Baron Cohen  →  Over precies gesproken: de Britse acteur Sacha Baron Cohen vertelt in een podcast dat hij voor 23 procent Gay is. "Al is het de ene keer wat meer dan de andere".

De 44-jarige komiek reageerde tijdens de Amerikaanse WTF!-podcast op een vraag van presentator Marc Maron. Sacha Baron Cohen – die nu in de bioscoop te zien is met zijn nieuwe personage Grimsby  liet weten dat hij het precies heeft uitgerekend. "Ik ben voor 23 procent gay. Al is het de ene keer wat meer dan de andere. Soms is het maar 17 procent, soms schiet het naar boven tot 31 procent. Toen ik bijvoorbeeld voor de film Borat testikels op mijn kin had, was het 31 procent".

Volgens Sacha Baron Cohen is het 'silly' om te denken is termen van hetero en gay. "Alle mannen hebben homoseksuele neigingen  Er is een schaal. En iedereen zit ergens op die schaal". Sacha Baron Cohen, die aan Cambridge heeft gestudeerd, verwijst naar wetenschappelijk onder- zoek. "De meeste homofoben voelen zich juist aangetrokken tot mannen. En dat zijn precies de mensen die op straat homo's in elkaar slaan".

De acteur is al jaren getrouwd met de Australische actrice Isla Fisher, het stel heeft drie kinderen. 

bronnen: AD.nl – Algemeen Dagblad / YouTube.com