woensdag 24 februari 2016

Camiel Eurlings tuigde ex-vriendin 'Tessa' af nadat ze opperde dat hij Homo is

Er komen steeds meer details naar buiten over het mishandelingsschandaal rondom Camiel Eurlings. Volgens De Telegraaf tuigde de oud-minister zijn ex Tessa Rolink af, toen zij opperde dat hij homo is.

Het voorval ‼  →  Tessa Rolink vroeg op een zomerse middag in juli of hij "eigenlijk niet gewoon op mannen viel", aldus De Telegraaf en toen zou Camiel woedend zijn geworden. Volgens het model heeft Eurlings haar naar eigen zeggen heftig en langdurig hebben mishandeld waardoor zij "een hersenschudding, een gebroken elleboog, uitgescheurde oorbelgaatjes en kneuzingen en bloeduitstortingen over m'n hele lichaam opliep … nog naast alle psychische gevolgen". Tessa zou daarom pas in december aangifte tegen de oud-KLM-baas hebben gedaan, omdat ze al die tijd zo bang was.
              
                          
De politie heeft aan De Telegraaf bevestigd dat er in december aangifte wegens mishandeling is gedaan door een 33-jarige vrouw tegen een 42-jarige man uit Limburg voor een incident dat in juli heeft plaatsgevonden  Volgens de krant heeft Tessa tegen vrienden gezegd dat de aangifte louterend heeft gewerkt en hoopt zij dat de oud-minister wordt gestraft en hulp zal zoeken, zodat hij geen nieuwe slachtoffers maakt.

Camiel Eurlings zou overigens niet alleen losse handjes hebben. De Telegraaf meldt ook dat hij achtervolgingsangst heeft: "Zo moest de veilig- heidsdienst van KLM eens 'n pakketje in zijn huis openen, omdat hij bang was voor een aanslag. Er bleek een stropdas in te zitten. Hij liet vaak enkele reizen boeken en was dan soms meerdere dagen 'zoek'. Dit dreef zijn staf tot wanhoop", schrijft de krant.

De advocaat van Eurlings wil nog altijd niets zeggen, Camiel houdt ook de kaken stijf op elkaar.

bronnen: Show.nl / Telegraaf.nl