dinsdag 10 november 2015

Homomoeders - Top 10 | "Wie wordt nieuwe 'Homomoeder' van Nederland" ?!

Homomoeder 2015  →  Communitywebsite Gay.nl verkiest binnenkort de nieuwe Homomoeder. Titelhouder Patty Brard zal haar kroon in december overdragen aan een andere vrouwelijke BN'er. Aan de hand van input van honderden lezers heeft Gay.nl een top 10 opgesteld die vandaag bekend is gemaakt en waar vanaf nu op gestemd kan worden. 

De top 10 bestaat uit: Karin Bloemen, Anita Meyer, Angela Groothuizen, Brigitte Kaandorp, Tineke Schouten, Claudia de Breij, Ruth Jacott, Marijke Helwegen, Justine Pelmelay en Loretta Schrijver.

De huidige Homomoeder is Patty Brard. Ze ontving de titel vorig jaar tijdens een uitzending van Koffietijd en liet daarmee onder andere Ilse DeLange en Anita Meyer achter zich. "Ik zal me er keihard voor maken", liet de Shownieuws-presentatrice toen weten. In voorgaande jaren werden onder andere Willeke Alberti, Patricia Paay en Linda de Mol uitgeroepen tot Homomoeder. 

"Dit is in de eerste plaats een eretitel", aldus Frederik van den Bosch, directeur van Gay.nl, maar ze is ook een ambassadeur voor de homo- gemeenschap. Van den Bosch: "Er wordt gezocht naar een dame die niet aarzelt haar mond open te trekken als de rechten en veiligheid van Nederlandse homo's in het geding dreigen te komen".

Zie ook:  

bronnen: Gay.blog.nl / YouTube.com


    ◄  Gay.nl  →  Patty Brard – Homomoeder 2014