dinsdag 30 juni 2015

België | "Mr Gay 'Jordy de Smedt' is vierde lid van een Nederlandse popgroep"

De 20-jarige Jordy de Smedt uit Boom in de provincie Antwerpen, die dit jaar als afgevaardigde naar Zuid-Afrika ging om België te vertegenwoordigen, en daar op de Mr Gay World verkiezingen derde werd, en die in 2014 deelnam aan de Mr Gay Vlaanderen verkiezingen en daar eerste ereheer werd, is zopas het vierde en nieuwe lid geworden van de Nederlandse popgroep STORM.

De Nederlandse popgroep bestaat uit: Devon Donovan, Mark de Langen, Patrick la Lau en vanaf nu met ook Jordy de Smedt. De groep bracht in april van dit jaar al hun eerste single uit genaamd 'This Is Love', toen wel nog zonder Jordy. 

Het toen nog drietal werd zeer goed ontvangen door de Nederlandse radiostations en het succes zorgde voor het tekenen van een contact met labels in Polen en Roemenie. En binnenkort duiken de vier de studio in voor de opvolger van 'This Is Love' op te nemen dat de titel heeft 'Set This Place On Fire' die in augustus zal gereleased worden. Deze tweede single is geproduceerd door een Zweedse Producer die met de grootste Zweedse artiesten heeft samengewerkt

En speciaal om te vieren dat Jordy bij de groep is gekomen, is er nu een re-release gedaan van 'This Is Love' met de vocalen van Jordy erbij. De song 'This Is Love' heeft trouwens ook een speciale boodschap, namelijk dat iedereen het recht heeft op lief te hebben wie hij of zij wil, HoLeBi of Hetero, liefde is gelijk. 

De vier boys staan binnenkort op podia in zowel Nederland als België. Op 25 juli op de 'Krabbenfoor' in Bergen Op Zoom en op 9 augustus op de 'Closing Party' van de Antwerp Pride op de Grote Markt.

Zie ook:
Nieuwe Nederlandse popgroep 'Storm' neemt single op met topproducer  /  Harmelenaar brengt plaat uit met popgroep 'Storm'   

bronnen: HoLeBi.info / YouTube.com