maandag 7 januari 2013

Kinderen Geen Bezwaar


Vanaf 7 januari 2013 wordt het aller-allerlaatste seizoen met zes nieuwe afleveringen uitgezonden !! Wel de vertrouwde serie, maar op een ander uitzendtijdstip: wekelijks op maandag om 19.30 uur op Nederland 1. De hoofdrollen worden weer gespeeld door Alfred van den Heuvel, Anne-Mieke Ruyten, Céline Purcell, Joey van der Velden, Gürkan Kücüksentürk, Bobbie Koek en Ingeborg Elzevier.

Het zat er al een beetje in: Gerard komt uit de kast. Maar weet hij het wel zeker ?! En ook Julia moet kiezen, want Daan is teruggekomen. Moet ze nu voor hem gaan of voor Sinan ?! Oma wil wel met wat adviesjes strooien. Hoe loopt dit af ?! Dat wordt duidelijk in een spetterende finale.

De eerste aflevering van 'Kinderen Geen Bezwaar', getiteld 'De schaamte voorbij', was te zien in september 2004. Op 10 maart 2012 was de tweehonderdste aflevering van de serie te zien. In de loop der jaren werden gastrollen gespeeld door onder anderen John Kraaijkamp sr., Corry Brokken, Hans Klok, Chantal Janzen, Kim-Lian van der Meij, Anita Witzier, Frans Bauer, Ria Valk, Nelly Frijda en Astrid Joosten.

Uitzending van 07 januari 2013    Daan komt weer thuis. Wat hij altijd al wist, weet hij nu zeker: "Hij wil Julia". Gerard weet het juist allemaal niet meer. Hij is verliefd. Op een jongen !!

Deze uitzending staat nog niet op YouTube.com – De twee daarop volgende afleveringen wel   ↓↓   Zie hieronder ‼

bronnen: Vara.nl / YouTube.com