vrijdag 11 januari 2013

Jessica Simpson heeft huwelijksproblemen door haar vader


Jessica Simpson  heeft te maken met een huwelijkscrisis door het 'Uit de Kast' komen van haar vader Joe Simpson. 

De zwangere zangeres en haar man Eric Johnson kunnen het maar niet eens worden over Jessica’s beslissing om het contact met vader Joe te verbreken. 

In oktober 2012 werd het zoetsappige leventje van de zangeres plotseling opgeschrikt door de scheiding van haar ouders Tina en Joe. Direct stonden de roddelwebsites vol met verhalen over het dubbelleven dat haar vader zou leven. Een relatie met een mannelijke pornoster, be- zoekjes aan gayclubs en andere niet alledaagse zaken kwamen aan het licht.

Jessica Simpson was zwaar geschokt en heeft haar vader sindsdien niet meer fatsoenlijk gesproken. Haar echtgenoot Eric Johnson is het niet eens met de manier waarop Jessica met de situatie omgaat. "Johnson vindt dat Joe Simpson een degelijke vent is die gewoon een paar fouten heeft gemaakt en zeker een tweede kans verdient", aldus een insider van Radaronline.

Een familievakantie in Hawaï werd volledig verpest omdat ze continu ruzie hadden over de situatie. Joe zelf was niet op vakantie mee uitge- nodigd, maar werd een paar weken later alleen op het eiland gespot tijdens een fietsritje.

Of Jessica het licht zal zien en zodoende ook haar eigen huwelijk uit de slop haalt, blijft afwachten. Misschien duurt het bij Jessica gewoon even iets langer, ze is soms toch een beetje simpel.

bronnen: ArtiestenNieuws.nl / RadarOnline