zaterdag 5 november 2016

UK – Attitude | 'Robbie Williams' naakt op de cover van Gay magazine Attitude

UK – Robbie Williams  →  Afgelopen week liet 'Bridget Maasland' zich nog ontvallen dat 'Robbie Williams' braver zou zijn geworden. De foto's in het Britse Gay magazine 'Attitude' bewijzen het tegendeel.

Robbie Williams is naakt op de cover van het tijdschrift 'Attitude' te zien. Het enige lichaamsdeel dat bedekt is ... is zijn geslachtsdeel. In het magazine doet hij een boekje open over zijn seksverslaving.
                                
        
                                
Seksverslaving
Robbie Williams wil dat mensen die deze verslaving hebben, niet meer met de nek worden aangekeken. "Seksverslaving bestaat echt", vertelt Robbie Williams. "Het komt heel geleidelijk. Mensen met een seksverslaving zouden daar eigenlijk open over moeten kunnen praten  Vroeger was praten over een depressie ook een taboe, maar dat is het nu ook niet meer".

In het interview zou Robbie Williams ook openhartig zijn over zijn drank- en drugsverleden    Inmiddels is dat allemaal verleden tijd. Robbie Williams verklaart dat hij er nu vooral voor zijn vrouw en kind wil zijn. Heeft Bridget Maasland toch nog een beetje gelijk.
                              
        
                                          
Zie ook:

Extra:
Robbie Williams | "Daarom deed ik aangifte tegen Homo-roddels"  /  De kaartverkoop van de Robbie Williams-show start vrijdag 

bronnen: Top40.nl / Out.com – Video / YouTube.com / Twitter.com – Socialite Life