zondag 30 oktober 2016

ESF 2017 | O'G3NE vertegenwoordigt Nederland op 't Songfestival in Oekraïne

O'G3NE    Lisa, Amy en Shelley Vol, de drie dames die samen O'G3NE vormen, laten in een eerste reactie weten supertrots te zijn mee te mogen doen aan 't Eurovisie Songfestival: "Het is fantastisch dat wij 10 jaar nadat we hebben meegedaan aan 't Junior Songfestival Nederland wederom mogen vertegenwoordigen  Wij zijn super trots dat wij dit vertrouwen krijgen van AVROTROS en hebben enorm veel zin in dit avontuur".
                                         
                                        
                                              
Na het 'Junior Songfestival' en het winnen van 'The Voice of Holland' noemt O'G3NE het ESF een nieuw hoogtepunt in hun carrière. "Wij gaan alles geven om Nederland trots te maken.  Ons doel is om het songfestival naar Nederland te halen. Dat is het doel wat we in ons hoofd hebben en dat verliezen we niet uit het oog" ‼, zo zei Lisa zaterdagmiddag op Radio 2. "Nederland doet zoveel voor de wereld, het verdient het echt om dit feest nu eens hierheen te halen".

Songfestival 2017    Het liedje waarmee O'G3NE mee gaat doen, wordt later bekend  Het 62ste Eurovisie Songfestival vindt op 9 en 11 mei (eerste en tweede halve finale) en 13 mei (finale) plaats in het Oekraïense Kiev.

Zie ook:

bronnen: MetroNieuws.nl / YouTube.com