maandag 31 oktober 2016

Zanger 'Boy George' betaalt begrafenis van Dead or Alive-zanger "Pete Burns"

Zoals je eerder bij HoLeBi.info kon lezen overleed op 23 oktober de 57-jarige zanger Pete Burns. Vandaag komt het nieuws dat zanger Boy George de hele begrafenis van Burns gaat betalen, daarmee steunt hij ook weduwnaar Michael Simpson.

Pete Burns mag dan wel wereldberoemd zijn geworden als zanger van de groep Dead or Alive, maar hij stierf in armoede. Een mogelijk gevolg van zijn verslaving aan plastische chirurgie  Ook zijn echtgenoot 'Michael Simpson' heeft niet voldoende geld voor een degelijke begrafenis. In eerste instantie wilde Simpson samen met Lynne Corlett – de vrouw waarvan Pete Burns in 2006 scheidde – een crowdfund actie op zetten om de begrafenis te kunnen betalen.
                               

Maar dat was buiten zanger Boy George gerekend, die meteen aan de weduwenaar en ex-vrouw van Pete Burns liet weten dat hij de hele be- grafenis zal betalen. "Het minste wat ik kan doen voor mijn idool" ‼, aldus Boy George.  Hieronder een video waarin Boy George eerder sprak over Pete Burns n.a.v. diens overlijden en de video-clip "You Spin Me Round".

Zie ook:

bronnen: HoLeBi.info / Twitter.com – NOS.nl / YouTube.com