zondag 20 november 2016

TV - Gordon - Vanavond & 27 november - RTL 4 - 20.00 uur | "25 jaar Gordon"

TV-Tip  →  Het is over en uit met de zangcarrière van Gordon. Na 25 jaar neemt hij afscheid met twee concerten in het Concertgebouw in Amsterdam. RTL 4 zendt op 20 en 27 november een documentaire over zijn carrière uit.

In '25 jaar Gordon' worden we meegenomen in de spraakmakende carrière van de zanger. Van zijn doorbraak met de single 'Kon ik maar even bij je zijn' tot LA The Voices
                                            
                                          
Michiel van Erp 
Documentairemaker Michiel van Erp is aan de slag gegaan met het levensverhaal van Gordon   In een interview met Gay.nl vertelde Michiel van Erp altijd al gefascineerd te zijn geweest door de zanger  "Gordon is zo bekend en soms weet je niet eens meer precies waarvan. Is-ie nu een zanger, een presentator ?!  Fascinerend, vind ik dat"

Met de documentaire hoopt Michiel van Erp inzicht te geven in wie hij is en hoe hij is. "Dat is heel leuk, maar ook heel lastig.  Gordon is enorm gewend aan camera's, dus ik moet hem er constant aan herinneren dat hij van mij niet de hele tijd grappen hoeft te tappen".
                                      
'25 jaar Gordon' is op 20 en 27 november om 20.00 uur te zien op RTL 4. Op zondag 04 december wordt vanaf 20.00 uur het concert "25 jaar Gordon": 'Compleet, Volmaakt, Het Einde' uitgezonden.

Uitzending Gemist:  Klik HIER om het eerste deel van de twee-delige documentaire '25 jaar Gordon' te bekijken ‼ 

Zie ook:
bronnen: Gay.nl / Twitter.com – Diny Kreekels Timmer / YouTube.com / RTL·XL.nl – Video