vrijdag 7 oktober 2016

Australië | Kylie en Joshua trouwen niet voor invoering van het Homohuwelijk

Australië  -  'Kylie Minogue' is dolgelukkig met haar verloofde 'Joshua Sasse', maar van trouwen is voorlopig nog geen sprake. De twee willen pas hun JA-woord uitwisselen als ook homoseksuele koppels dat kunnen in Australië.

"Ik wilde iedereen ook namens 'Kylie Minogue' laten weten dat wij niet trouwen voordat deze wet is ingevoerd in Australië", zei 'Joshua Sasse' donderdag in een Australische TV-show. "Ik kan er gewoon niet bij dat ik wel mag trouwen met diegene van wie ik hou en dat een ander dat niet mag vanwege zijn seksuele geaardheid".
                                              
                                 
De Britse acteur Joshua Sasse, die zijn trouwplannen met de Australische Kylie Minogue in februari aankondigde, heeft zich aangesloten bij de Say 'I Do' Down Under-campagne. Ook Sia, Kelly Ripa en Margot Robbie maken zich hard voor het homohuwelijk in Australië.

Kylie Minogue liet via Twitter weten het roerend eens te zijn met haar 28-jarige aanstaande 'Joshua Sasse'. "Wij zeggen 'Ja, ik wil' als zij dat ook kunnen" ‼, schreef de 48-jarige zangeres 'Kylie Minogue'.
                                 

                              
Zie ook:
bronnen: RTL·Nieuws.nl – Boulevard / YouTube.com / Twitter.com – Kylie Minogue / Twitter.com – Say 'I Do' Down Under