dinsdag 2 augustus 2016

Zwolle – Club Liquid | "Enige Homobar van Zwolle sluit na half jaar de deuren"

Zwolle    Club Liquid sluit op 01 september definitief haar deuren. Dit maakte eigenaar Niek Lá Mon gisteren bekend. Beslagleggingen en een slepende rechtszaak over de overnamesom hebben volgens hem de doorslag gegeven om de club definitief te laten sluiten.

Niek Lá Mon opende in maart van dit jaar zijn club in het pand waar voordien gaybar 'Bar Stout' was gevestigd. De Zwollenaar wilde een "over the top" gay-club beginnen in Zwolle. Om zo "Amsterdam naar Zwolle te halen". Daarnaast moest het ook een thuishaven voor de homogemeen- schap in Zwolle en omgeving worden.
                             
         ◄  Niek Lá Mon  –  Stille tocht en condoleanceregister in Zwolle voor slachtoffer 'Orlando' ‼
                               
Bij de overname van Bar Stout bleek er een beslaglegging van de Belastingdienst op de inboedel te zitten  Niek Lá Mon weigert echter om het bedrag te betalen  waarna de vorige eigenaar weer beslag liet leggen op de rekeningen van 'Niek Lá Mon'. Dit welles-nietes-spelletje speelt al sinds de opening van Club Liquid. Twee weken geleden was de rechtszaak en het is nu wachten op de uitspraak.

Niek Lá Mon wacht hier niet op en heeft al aangekondigd te gaan sluiten. Op 27 augustus is er wel nog een grote poolparty met jacuzzi's. "Nog een laatste keer knallen" ‼, aldus Niek Lá Mon.

Zie ook:

Extra:

bronnen: OUT.tv / YouTube.com / Facebook.com – OUT.tv