maandag 16 mei 2016

Amerika - RuPaul – Showbizz | RuPaul lanceert nieuwe videoclip The Realness

Amerika  -  Het is inmiddels een traditie: Ieder seizoen van RuPaul's Drag Race eindigt met een videoclip voor een gloednieuw nummer van 'Mama Ru'. Seizoen acht wordt afgesloten met de video 'The Realness' van de gelijknamige CD 'Realness'.

Waarschuwing  Dit bericht kan spoilers bevatten voor Drag Race-fans die nog niet alle afleveringen van het nieuwe seizoen hebben gezien

Maandag wordt in Amerika de nieuwe winnares van RuPaul's Drag Race gekroond ‼ Kanshebbers op 't felbegeerde kroontje (en 100.000 dollar) zijn Bob - The Drag Queen, Kim Chi en Naomi Smalls. Zoals in voorgaande jaren, krijgen de drie finalisten een gastrol in de nieuwe videoclip van RuPaul. Waar voorheen de videoclip vaak enigszins goedkoop oogde, meestal vanwege 't gebruik van een green screen, is dit jaar gekozen voor een stijl die het best omschreven kan worden als sickening en fierce.

Het nummer 'The Realness' ligt goed in het gehoor en heeft een lekkere eighties vibe   Daarnaast is er een mooie rol weggelegd voor Willie Gomez   Hij is één van de vaste dansers van Britney Spears bij haar shows in Las Vegas. Zijn choreografie en lichaam stelen bijna de spotlight van de meisjes.

bronnen: Winq.nl / YouTube.com