maandag 7 september 2015

'Gordon' is na aanrijding op Mykonos zwaargewond naar Athene overgevlogen

Op de eerste dag van zijn vakantie op Mykonos heeft Gordon een ernstig ongeluk gehad en overgebracht naar Athene. De 47-jarige zanger liep na een etentje met vrienden in een restaurant terug naar zijn hotel net buiten Mykonos-stad, toen hij van achteren werd aangereden. De bestuurder reed door en liet Gordon achter met zes gebroken ribben, een gebroken schouderblad en een gebroken sleutelbeen.

"Het had weinig gescheeld of de Nederlandse showbizz was deze ochtend in rouw geweest", schrijft Evert Santegoeds in de Telegraaf, onder de kop "Gordon voor dood achtergelaten". De zanger kan zich er niet van herinneren, weet niet hoe lang hij op de donkere weg buiten kennis heeft gelegen en hoe hij in het ziekenhuis terechtkwam.

Hij kwam bij in de traumakamer van het ziekenhuis op het eiland en is daarna met een ambulance-helikopter overgevlogen naar een ziekenhuis in Athene. Daar moet hij voorlopig blijven, want "terugvliegen naar Nederland met zes gebroken ribben schijnt gevaarlijk te zijn", zei Gordon. "Ik heb vreselijke pijn maar ik leef. Het had veel slechter af kunnen lopen. Van achteren aangereden worden vind ik op een Grieks eiland nooit zo erg, maar niet op deze manier".

Zie ook:
bronnen: Gay.blog.nl / Telegraaf.nl / YouTube.com