maandag 7 september 2015

Amerika – Thalia – Showbizz | Kim Kardashian look-alike is een Transseksueel

Thalia Almodovar werd geboren als man. Ze liet zich ombouwen tot vrouw, maar dat was nog niet genoeg. Inmiddels heeft ze al bijna een ton uitgegeven om maar zoveel mogelijk op haar idool te lijken.

's Werelds meest beroemde socialite Kim Kardashian heeft er een look-alike bij. En wel een omgebouwde man. Thalia Almodovar heeft in totaal 95.000 euro uitgegeven aan haar transformatie. Naar eigen zeggen spendeerde ze zo'n 80.000 euro aan operaties. De rest van het geld is vooral gaan zitten in exact dezelfde kleding als Kim Kardashian.

De transseksueel liet zich in haar tienerjaren al ombouwen tot vrouw. Door de jaren heen heeft ze onder meer haar billen en borsten een aantal keren laten vergroten. Nu is ze 28 en wordt ze vaak aangezien als haar grote idool. "Ik krijg soms voorrang en een speciale behandeling in clubs en restaurants", zegt ze. Barcroft maakte de onderstaande reportage over dit fenomeen.

Zie ook:
Thalia Almodovar - Mirror.co.uk  /  Zou je d'r doen: Thalia Almodovar   Thalia Almodovar - Facebook  /  Kim Kardashian - Facebook 

bronnen: Zie.nl / MetroNieuws.nl / YouTube.com – Barcroft TV