donderdag 3 september 2015

Amsterdam – Gezocht ‼ | "De Amsterdamse politie zoekt deze Homo-berover"

De politie in Amsterdam is op zoek naar een oplichter die homo's verleidt, drogeert en berooft. Het vermoeden is dat een man die eind juni zijn date beroofde, meer slachtoffers heeft gemaakt. Dat schrijft Het Parool donderdag.

De politie besteedde woensdag aandacht aan de zaak op lokale omroep AT5, uit vrees dat de homo-berover opnieuw toeslaat. De man ging op 21 juni met het slachtoffer mee naar huis. Daar dronk het slachtoffer uit een flesje van de verdachte, waarna hij buiten westen raakte. Toen hij uren later weer wakker werd, ontdekte hij dat hij was beroofd. 

De politie heeft een foto van de verdachte vrijgegeven en roept getuigen op die de man herkennen tips door te geven. Ook hoopt de politie dat andere slachtoffers van de berover zich melden.

Zie ook:  Amsterdam | "Homo gedrogeerd en beroofd in eigen huis"  /  Amsterdammer gedrogeerd en beroofd door date

bronnen: Telegraaf.nl / Parool.nl / AT5.nl 
       

UPDATE:  Amsterdam - Politie – Homo-berover – Gezocht ‼ | "Homo-berover geeft zichzelf aan"

De man die werd gezocht voor het drogeren en beroven van zeker één homoseksuele man in Amsterdam heeft zich gemeld bij de politie. Hij had de laptop van het slachtoffer bij zich en is aangehouden, meldt AT5 vrijdag.

Donderdag waarschuwde de politie nog voor de man, van wie een foto werd verspreid. De politie hield er rekening mee dat hij meer slachtoffers had gemaakt of nog zou maken. De man zou op 21 juni zijn date hebben gedrogeerd. Toen het slachtoffer bijkwam was hij allerlei dure spullen kwijt.


bronnen: Telegraaf.nl / AT5.nl