dinsdag 17 maart 2015

Premier Charles Michel en tal van andere bekenden in jury Mr. Gay Vlaanderen

Op 29 mei gaat de derde editie door van de Mister GayVlaanderen verkiezing. Dit jaar zit onder andere eerste minister Charles Michel (MR) mee in de jury in de zoektocht naar de nieuwe ambassadeur voor en van de HoLeBi gemeenschap.

Voor het derde jaar op rij gaan de organisatoren Bram Bierkens en Ivan Denis op zoek naar een ambassadeur van en voor de LHB / HoLeBi gemeenschap, een jonge man met uitstraling, een sterke persoonlijkheid en iemand die vooral gebeten is door de Vlaamse, Belgische en internationale LHBT thematiek. Mister Gay Vlaanderen ondersteunt de vzw 'Help Mij'. Die strijdt tegen het pesten van HoLeBi's en vestigt de aandacht op mogelijke gevolgen zoals o.a. zelfdoding. Daarnaast zet ze zich actief in om het taboe rond depressie te doorbreken.

Eerder stelde HoLeBi.info u al de 12 finalisten voor. Vorig jaar won de 29-jarige Willem Joris de titel van Mr. Gay Vlaanderen. De verkiezing gaat door in het Antwerpse Elckerlyc Theater. Naast premier Michel zitten verder ook in de jury: Maaike Cafmeyer, Jani Kazaltzis, Roos Van Acker, Gene Bervoets, Joyce De Troch, Daniella Somers, Bart Peeters, Wim Ballieu, Kobe Ilsen, Marc Putman, Loes Van Den Hoeve, Niels De Jonck, Kathleen Aerts, Jef De Smedt en Miriam Jacques.

Zie ook:  

bronnen: HoLeBi.info / YouTube.com