maandag 16 maart 2015

Amerika - Khalid | "Het verhaal van een Homo Moslim die Uit de Kast kwam" ‼

Het verhaal van een Homo Moslim die uit de kast kwam, en hoe een dramatische reactie van zijn vader later toch alles weer goed maakte. Het begon allemaal toen de therapeut van Khalid el Khatib zei dat hij beter niet aan zijn vader kon vertellen dat hij homo is, aldus GayStarNews.com en HoLeBi.info.
De vader van Khalid is een Palestijnse Moslim zijn moeder een Amerikaanse. De vader van Khalid was geen praktiserende Moslim tot op oudere leeftijd. Hij werd doof door een bomaanslag en overleefde een vliegtuig kaping en presteerde het nadien om als dove jongeman te studeren voor arts. Pas toen hij bijna aan de pensioenleeftijd kwam begon hij dagelijks te bidden.
Khalid was toen al een hele tijd uit huis en had zijn eerste relatie met een man achter de rug. De dag dat hij zijn coming out deed tegenover zijn vader was erg emotioneel omdat vader huilde op de grond viel en Khalid zelfs dacht dat hij een hartaanval zou krijgen. Maar ondertussen zijn we vier jaar verder en gaat het zeer goed tussen vader en zoon. Wie het hele verhaal wil horen bekijk de video hieronder.

bronnen: HoLeBi.info / GayStarNews.com / YouTube.com