zondag 8 maart 2015

Amerika - TV - 'The Fosters' | "Eerste Homo tiener-kus op de Amerikaanse TV"


In de Amerikaanse televisie-serie 'The Fosters', over een Amerikaans interraciaal lesbisch koppel met een biologische zoon en een geadopteerde tweeling, komt met wat al meteen de jongste homokus in de geschiedenis wordt genoemd, aldus HuffingtonPost.com en HoLeBi.info.

In de serie kussen twee jongens van 13 jaar - Jude & Connor - elkaar. En men vermoed dat het hierbij meteen om de allereerste keer in de Amerikaanse geschiedenis gaat om een homokus tussen zulke jonge personages. Executive Producer en show creator 'Peter Paige' bevestigde via twitter de historische jonge homo kus. De kus tussen de twee jongens is voorlopig éénmalig en fans roepen meteen op om de twee een koppel te laten vormen.

De Fosters is voorlopig enkel te zien op de Amerikaanse televisie (ABC Family) en op de Canadese televisie (ABC Spark). De serie werd gemaakt door Peter Paige en Bradley Bredeweg met als mede executive producer zangeres Jennifer Lopez. De serie is weliswaar niet te zien in ons landje maar je kan wel genieten van de eerste kus tussen twee jongens van 13 jaar in een Amerikaanse televisieserie in de video hieronder.

bronnen: HoLeBi.info / HuffingtonPost.com / YouTube.com