zaterdag 15 juni 2013

Dolly Bellefleur zingt Koningspaar toe in Haarlem


                        
Dolly Bellefleur krijgt de eer om het nieuwe koningspaar toe te zingen tijdens hun bezoek aan Haarlem. De onvolprezen diva zegt op verzoek van de burgemeester een 'Haarlems Koningslied' te hebben geschreven, dat ze op vrijdag 14 juni om 16.45 uur zingt vanaf het balkon van de Hoofdwacht aan de Grote Markt. Op die dag toeren koning Willem-Alexander en koningin Máxima in sneltreinvaart door de provincies Friesland en Noord-Holland, als onderdeel van hun kennismakingstour langs alle provincies.

Het koningspaar komt om 14.00 uur in Enkhuizen aan, reist via Hoorn en Zaandam naar de provinciehoofdstad Haarlem en arriveert - als het programma niet al te veel uitloopt - om 16.20 uur bij het Provinciehuis. Een kwartier later vertrekt de Koninklijke bus naar de Grote Markt, waar de nieuwe koning en koningin om 16.45 uur worden verwacht. Als ze zijn uitgestapt, vertolkt de 'Haarlemse stedenmaagd' Dolly Bellefleur haar Koningslied.

Voor de tekst van het 'Haarlems Koningslied':  KLIK HIER            Zie ook:  Dolly Bellefleur brengt koningspaar in Haarlem een serenade

Hieronder vind je de 'koninklijke karaoke-clip': handig voor wie alvast wil oefenen, om op 14 juni uit volle borst mee te kunnen zingen !!

bronnen: Gay.blog.nl / YouTube.com