dinsdag 18 december 2012

Nieuw KRO programma over Transgenders


Aankomend jaar zal de KRO een nieuw programma uitzenden, waarin Arie Boomsma gedurende een langere periode genderjongeren volgt. Door deze jongeren een aantal maanden te volgen, hoopt het programma een beter inzicht te kunnen geven in hun leefwereld. Hoe kom je er achter dat je transgender bent? Hoe is het om transgender te zijn? Hoe reageert je omgeving en hoe vul je je leven opnieuw in na je geslachtsverandering ?!

Men zoekt voor dit tv-programma jongeren die hun verhaal met Arie willen delen. Men is al aan het filmen met een aantal jongeren en zijn nu nog op zoek naar een transjongen en een transmeisje die midden in hun transitieperiode zitten.

Hoe gaat het in zijn werk ?!

Mocht je interesse hebben om je een aantal maanden door de KRO te laten volgen, of wil je meer weten, neem dan vrijblijvend contact op met de programmamakers. Dit kan via de mail of telefonisch, wat jij het liefste wilt. Daarna praten de makers uitgebreid met je verder. Belangrijk om te weten is dat alles in overleg gaat. Je kunt contact opnemen via: transgender@skyhightv.nl of bel: 035-7508214.

bronnen: EmbracePink.nl / KRO.nl