dinsdag 18 december 2012

Drama school in Newton is straf van God tegen Homo's


De Westboro Baptist Church van de homohatende sekteleider Fred Phelps, heeft de woede van tienduizenden Amerikanen op zijn hals gehaald, door het bloedbad op de Sandy Hook-basisschool in Newtown, te koppelen aan het homovriendelijke beleid van de Amerikaanse overheid.

Phelps ligt met zijn zelfopgerichte 'God Hates Fags Church' al jaren onder vuur wegens het verstoren van begrafenissen van omgekomen militai- ren. Ook die ziet hij als tekenen van god om te stoppen met homovriendelijke wetgeving.
Hij en zijn aanhang stuurden na het drama op de basisschool in Newtown berichten met teksten als: "Dit is een boodschap die deze kwade natie en wereld nodig hadden: de almachtige god heeft de mars ingezet en niets zal hem stoppen" en "Prachtig werk van een kwade god, die de staat Wisconsin laat weten hun smerige handen af te houden van zijn mensen."
Inmiddels is in de VS een petitie op gang gekomen om – in weerwil van de vrijheid van godsdienst – president Obama te verzoeken deze sekte te verbieden.
bron: GayKrant.nl