dinsdag 18 juli 2017

Leikant | "Hek rondom Homo·bosje A58 blijft. Bezwaren ongegrond verklaard"A58  Riel  Gemeente Goirle – HOP 'Leikant'  →  De omgevingsvergunning voor het hek rondom het zogenoemde homobosje aan de Gilzerbaan in Riel blijft overeind ‼  De commissie voor bezwaarschriften in Goirle heeft de bezwaren van 'Stichting Platform Keelbos' niet gegrond verklaard.

De commissie adviseert wel om te onderzoeken hoe lang de bospaden al openbaar zijn in het bosje. Mocht dat langer dan dertig jaar zijn, dan mag het bos vanwege verjaringsrecht hoogstwaarschijnlijk niet worden afgesloten met een hek.

Stichting Platform Keelbos had eerder al bezwaar aangetekend tegen het plaatsen van dat hek ‼  Dit omdat daarmee de toegang tot de Homo–ontmoetingsplek (HOP) bij parkeerplaats 'Leikant' aan de A58 wordt bemoeilijkt ‼  Keelbos komt op voor de belangen van alle HOP's door heel Nederland.
                                             
                                                 
Oproep van Stichting Platform Keelbos

Dag mensen,

Kom jij al meer dan 30 jaar op HOP Leikant of ken je iemand die weet dat deze ontmoetingsplaats meer 30 jaar bestaat, stuur dan een verklaring – waaruit blijkt dat dat het bos toen al vrij toegankelijk was – naar onderstaand mail-adres.

Mogelijk heeft iemand een tijdschrift uit die tijd waar de HOP in is vermeld of een brief / artikel over Homo-ontmoetingsplaats Leikant.

We zoeken meer bewijs over de "leeftijd" van HOP Leikant  omdat de voorzitter van de bezwaarschriftencommissie van de gemeente Goirle zijn twijfels had over de door ons ingediende verklaringen.

Groeten,

Anthony Mathijsen
Stichting Platform Keelbos  

Stuur je verklaring naar het mail-adres van: GayNieuws.blogspot.nl → dan zorgen wij dat deze bij Stichting Platform Keelbos terecht komt ‼
Of neem contact op met Anthony Mathijsen via: het invulformulier op de website van Stichting Platform Keelbos ‼
                    
Eerder geplaatst op GayNieuws.blogspot.nl:

bronnen: BD.nl – Brabants Dagblad / Twitter.com - Brabants Dagblad / Facebook.com - Roze Golf