zaterdag 22 april 2017

Tsjetsjenië · LHBT's | President Kadyrov wil alle Homo's in Tsjetsjenië doden ‼

Tsjetsjenië – Homo's  →  Terwijl er wereldwijd eerder en recent demonstraties plaatsvonden tegen de behandeling van HoLebi's, in het bijzonder homo's in Tsjetsjenië, komt de Tsjetsjeense president met de verklaring dat hij tegen eind mei alle homo's in z'n land gaat elimineren.

Ramzan Kadyrov, president van de Tsjetsjeense Republiek dreigt ermee het gebied 'van homoseksualiteit te ontdoen' tegen het begin van de Ramadan (26 mei)   De uitspraak werd bevestigd door een Buitenlandse en Commonwealth Office woordvoerder  Ramzan Kadyrov deed zijn uitspraak in lokale Russische media. Eerder ging hij al met de grove borstel door zijn gebied betreffende allerhande demonstraties.

Alle ogen waren gericht op president Vladimir Poetin, die in eigen land al jaren een anti HoLeBi & Transgender beleid voert  Wereldwijd riep men Vladimir Poetin op een onderzoek te voeren, maar die hoop is inmiddels de kop ingedrukt nadat een woordvoerder van Vladimir Poetin liet weten dat er geen aanwijzingen zijn om de verhalen over homovervolging in Tsjetsjenië te geloven.

Tijdens een ontmoeting met Russisch president Poetin woensdagavond deed president Kadyrov de heisa af als roddels. Hij vond het zelfs "bescha- mend om over te spreken". Voordien had zijn woordvoerder Alvi Karimov al aangeven dat er 'geen homo's zijn in Tsjetsjenië'. "En als ze toch zouden bestaan, moet de politie er niets aan doen omdat hun families het heft wel in eigen handen zullen nemen". Met andere woorden, ondanks de steeds groter opstapelende bewijslast, voornamelijk van slachtoffers, ontkennen zowel Kadyrov als Poetin 'homovervolging in Tsjetsjenië' ‼ Het nieuws dat Kadyrov nu homo's tegen eind mei wil elimineren in zijn land zijn zorgwekkend.
                            
     
                             
Zie ook:
Eerder geplaatst op GayNieuws.blogspot.nl:

bronnen: HoLeBi.info / YouTube.com / Twitter.com – PinkNews.co.uk