vrijdag 27 januari 2017

UK - George vs George | Boy George vertelt over zijn ruzie met George Michael

Engeland  →  Toen George Michael hits scoorde met Wham en Boy George met de Culture Club, vlogen de twee elkaar regelmatig in de haren. Waardoor dat kwam bleef jaren onbekend, maar nu doet Boy George een boekje open.

Tijdens een interview met Andy Cohen in zijn show Watch WhatHappens: Live vertelde Boy George dat er een grote competitiedrang bestond tussen de twee  "In onze beginjaren concurreerden we met elkaar  We heten allebei George en maakten destijds allebei op soul geïnspireerde muziek".

Pas later ging Boy George de muziek van George Michael waarderen  "Pas tegen de tijd dat hij zijn album 'Faith' uitbracht begon ik zijn talent te waarderen en zag ik een echte muzikant". Wel vond Boy George dat andere George Michael veel te lang over zijn 'coming out' deed en riep daar wel eens wat naars over. Later hebben ze hun onenigheden benoemd en uitgepraat.
                                      

                                                                      
Popblaadjes
Overigens had Boy George niets persoonlijks tegen George Michael. "In de jaren tachtig deden we allemaal bitchy tegen elkaar. Ik, Pete Burns van Dead or Alive, iedereen. Je riep dingen in de popblaadjes die toen nog bestonden. Tegenwoordig zijn het de 'Real Housewives' die elkaar bestoken, destijds deden de popsterren dat".
bronnen: Winq.nl / YouTube.com