dinsdag 24 januari 2017

Jetzt Geht's Richtig Los | Christoff De Bolle & KLUBBB3: "Nu Begint Het Pas" ‼

België    Het gaat goed met de carrière van Christoff De Bolle. Iets té goed zelfs. Zijn sterk gemediatiseerde relatie met Jef werd voor onbepaalde tijd op pauze gezet, omdat de agenda's van de beide heren de eerstkomende maanden absoluut niet meer te combineren vielen. "En dan moet je durven loslaten", besluit sympathieke charmezanger Christoff De Bolle.

Niet alleen solo, maar ook als lid van de internationale boyband 'KLUBBB3' scheert Christoff De Bolle hoge toppen  'KLUBBB3' is een project rond onze Vlaming, de Nederlander Jan Smit en de Duitser Florian Silbereisen. Elk van de zangers is al een succes in eigen land en het was de manager van Jan Smit die het idee had om de drie te combineren om vooral de Duitse markt te veroveren.

Het bleek een gouden idee, want het debuutalbum Vorsicht unzensiert  bereikte vorig jaar in de bewuste landen gemakkelijk de top vijf en de eerste single 'Du schaffst das schon' werd uitgeroepen tot 'Après Ski Hit' van het huidige winterseizoen.
                                                     
                                                   
Na amper een jaar vindt de opvolger Jetzt geht's richtig los even gemakkelijk de weg naar de fans.

Het album laat zich gemakkelijk beluisteren  Elf opgewekte nummers lang zingen de drie heren 'Duitstalige Schlagers' op een moderne beat ‼ Voor wie er dan nog niet genoeg van heeft, wordt de plaat afgesloten met een samenvattende medley ervan in de KLUBBB3-Hit-Mix-2017, alle polonaises nog aan toe

De nummers klinken modern en de stemmen passen geweldig samen. Het Duits van Christoff De Bolle is accentloos  Voor de fans van 't genre is dit een geweldige plaat. Zij die de groep nog niet kennen: het klinkt allemaal een beetje als een veredelde versie van de Vlaamse "Romeo's" met internationale allure. En dat is best een compliment  Vanaf maart gaat 'KLUBBB3' op een Europese tournee. De titel van de plaat zal dus meer dan zijn belofte waarmaken: "Vanaf nu gaat het pas echt beginnen"

bronnen: ZiZo-Magazine.be / YouTube.com