zondag 18 september 2016

UK - 'Ivar Mountbatten' | "Eerste lid van Britse Koninklijke familie Uit de Kast"

Engeland – Ivar Mountbatten  →  Voor het eerst in de Britse geschiedenis is er een lid van de Koninklijke familie Uit de Kast gekomen Lord Ivar Mountbatten, neef van koningin Elizabeth en haar echtgenoot prins Philip en een directe afstammeling van koningin Victoria, heeft bekendgemaakt dat hij een relatie heeft met een man.

De 53-jarige Lord Ivar Mountbatten kwam gisteren in een interview met de Daily Mail uit de kast als biseksueel, want hij is nog gehuwd met 'Lady Penelope' Anne Vere Thompson die nog voor hij met haar trouwde op de hoogte was van zijn biseksuele geaardheid   Samen hebben ze drie dochters, en leven al geruime tijd gescheiden van tafel en bed.

Lord Ivar Mountbatten woont sinds een tijd samen met zijn vriend 'James Coyle' - een vliegtuig cabin services director - in het Bridwell Park herenhuis in Devon. Vrouw Penny woont dichtbij en komt – net als de dochters – regelmatig op bezoek  De drie dochters zijn ook op de hoogte en aanvaarden hun vader zoals die is.
                                
                                         
                                           
Naar eigen zeggen is Lord Ivar ontzettend gelukkig met James   Daarnaast geeft hij wel toe zich nog wat oncomfortabel te voelen met zijn coming out, maar zegt ook enorm blij te zijn nu in een tijd te leven waarin dat mogelijk is.

Toen Lord Ivar en James elkaar ontmoeten zat hij nog in de kast, iets waarmee James het erg moeilijk had. James stelde na een tijdje Lord Ivar voor de keuze, een coming out of breken met hun relatie.  Lord Ivar koos voor James, en is daarmee het eerste lid van de Britse Koninklijke fa milie die uit de kast komt.

Zie ook:
bronnen: HoLeBi.info / Facebook.com – COC Nederland / YouTube.com