maandag 19 september 2016

Nominaties van de OUTtv Media Award 2016 zijn bekend → Je kunt stemmen ‼

OUTtv    Op Coming Out Dag is het weer zo ver, dan wordt de OUTtv Media Award uitgereikt aan een persoon die homoseksualiteit op een positieve manier onder de aandacht heeft gebracht in de media.

Wie dat gaat worden wordt door jou bepaald  Hieronder staan de genomineerden van dit jaar. Dit keer zijn onder andere Douwe Bob, Tim Hof- man & Jan Versteegh, Ellie Lust, Lucien Spee en Diva MayDay genomineerd.

Vanaf vandaag kan er gestemd worden via onze website of Facebookpagina   Je kan tot 03 oktober elke dag je stem uitbrengen. De uitrei- king wordt op 11 oktober 2016 - Coming Out Dag - bij ons uitgezonden.
                                   
                                      
                                              
Bekijk hieronder de lijst met genomineerden en stem vanaf vandaag HIER op jouw favoriet

Douwe Bob
Zanger 'Douwe Bob' was de Nederlandse inzending voor 't Eurovisie Song Festival en besprak daar met gemak zijn biseksuele geaardheid zonder er zwaar aan te wegen.

Tim Hofman & Jan Versteegh
BNN-presentatoren 'Tim en Jan' stonden zoenend op de cover van de L'HOMO met als doel homoseksualiteit bespreekbaar te maken. 

Diva MayDay
Dankzij het protest van 'Diva MayDay' werd de zwaar bekritiseerde uitzending van het "Human Rights Concert" van de EuroPride nogmaals uitge- zonden door de Avro·Tros, maar dan in zijn geheel met de boodschap over vrijheid en gelijke rechten.

Ellie Lust
Ellie Lust is de woordvoerster van de politie in Amsterdam en zet zich al jaren in voor de veiligheid van de LHBT-gemeenschap. 

Lucien Spee
De directeur van de Amsterdam Gay Pride - 'Lucien Spee' - trad op Roze Zaterdag publiekelijk in het huwelijk ter eren van het 15-jarige jubileum van het homohuwelijk in Nederland.

Karma Sutra
Drag queen 'Karma Sutra' moest haar land uit vluchten, omdat haar familie d'r wilde vermoorden vanwege haar geaardheid.  Ze gaf deze zomer een grandioos optreden tijdens het Milkshake Festival.

Colton Haynes
Amerikaanse acteur 'Colton Haynes' (o.a. bekend van 'Teen Wolf') zet zich in voor gelijke rechten voor LHBT'ers en won laatst een Human Rights Campaign Visability Award.

Justin Trudeau
De Canadese premier 'Justin Trudeau' liep als eerste premier mee met de Pride Parades van Toronto en Vancouver. 

RuPaul
Drag–icoon 'RuPaul' heeft een Emmy gewonnen voor de presentatie van zijn programma "RuPaul's Drag Race", dat baanbrekend is geweest voor de acceptatie van de drag scene.

Akın Çeliktaş
Akin is de winnaar van de Pride Photo Award van 2016 met zijn indrukwekkende foto van de verboden Istanbul Pride. 

Zie ook:
bronnen: OUT.tv / Facebook.com – OUTtv / YouTube.com – OUTtv