zondag 18 september 2016

Mannen met Ballen | Film over dubbelleven van 'Homoseksuele profvoetballer'

Engeland – Movie  →  We waren al ontzettend fan van Russell Tovey in onder andere 'Sherlock Holmes' en gayserie 'Looking', maar zijn nieuwste project spant de kroon  De eerste trailer van 'The Pass', over het dubbelleven van homoseksuele profvoetballer 'Jason', be- looft een parel van een film.

Gay voetballers
Wereldwijd zijn er momenteel maar twee profvoetballers open over hun voorkeur voor mannen: de Amerikaanse 'Robbie Rogers' en de Zweed- se Brit 'Anton Hysén'.

"Als een seizoenskaarthouder van een grote Premier League Club, weet ik exact hoeveel mensen zich afvragen waarom geen enkele actieve Premier League-speler uit de kast is, of daar de mogelijkheid toe heeft gevoeld", aldus producent Duncan Kenworthy.

In 'The Pass', gebaseerd op het gelijknamige theaterstuk van John Donnelly, spelen acteurs Russell Tovey en Arinzé Kene de hoofdrollen.
                                              
                                         
One night only
In de film volgen we Premier League-voetballer "Jason" (gespeeld door Russell Tovey) op drie nachten verspreid over de loop van tien jaar. Op de eerste nacht staat hij aan de vooravond van zijn eerste grote wedstrijd - en deelt hij een kamer met teamgenoot "Ade" (gespeeld door Arinzé Kene)   Na wat gestoei kussen de twee elkaar in een opwelling, "een actie die een enorme impact heeft" op de rest van de levens van beide mannen. 

Bekijk hieronder de intrigerende trailer, wij kunnen nu al niet wachten. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.
bronnen: Gay.nl / Facebook.com – Gay.nl / YouTube.com