vrijdag 9 september 2016

Lady Gaga | Little Monsters opgelet → Lady Gaga is terug met 'Perfect Illusion'

USA – Lady Gaga  →  Mother Monster is back  Het was voor de trouwe fans even wachten, maar vanochtend is het eerste voorproefje van Lady Gaga's vijfde studio·album verschenen: "Perfect Illusion".

Marky Mark
De nieuwste hit van Lady Gaga is een samenwerking met 'Mark Ronson' - die eerder verantwoordelijk was voor 'Uptown Funk' van Bruno Mars en 'Sorry' van Justin Bieber. In een interview met iHeart vertelde de zangeres dat 'Perfect Illusion' gaat over een mislukte relatie ... maar desondanks aanvoelt als 'moderne ecstacy'. "Ik krijg er een heftige adrenaline-rush van, iedere keer als ik het nummer hoor".
                                    
                               
Tony
Lady Gaga werkte de afgelopen jaren samen met onder anderen jazz-legende Tony Bennett en verzorgde de soundtrack voor de documentai- re 'The Hunting Ground'. Daarnaast acteerde ze in 'American Horror Story' en gaf ze enkele daverende optredens - waaronder een prachtige Bowie-medley tijdens de Grammy's dit jaar.

Wat vinden jullie van 'Perfect Illusion' ?!  Wij van Winq.nl vinden het hitje namelijk tamelijk "Gaga Ooh La Mwah". Doe ons maar de Sounds of Music-medley die ze tijdens de Oscars opvoerde in 2015.

Zie ook:
bronnen: Winq.nl / Twitter.com – Winq.nl / YouTube.com