maandag 5 september 2016

De Duitse rechts·populistische 'AfD' speelt Homo's en Moslims tegen elkaar uit

Duitsland – AfD   De Duitse anti-immigrantenpartij Alternative für Deutschland (AfD) probeert Homo's en Moslims tegen elkaar uit te spelen. Onlangs hing de AfD posters op in de Berlijnse homowijk 'Nollendorfkiez' met twee homo's en daarnaast de leus: "Mijn partner en ik hebben geen behoefte aan contact met Moslim immigranten, voor wie onze liefde een doodzonde is".

Vooraanstaande Duitsers waarschuwen LHBTs zich niet door de rechtspopulisten voor hun karretje te laten spannen  Afgelopen donderdag ver- scheen het zogenoemde Berliner Manifest, dat inmiddels door veel prominenten is ondertekend.  De AfD heeft zich altijd homofoob geuit, aldus het manifest ... en is tegen gelijke rechten voor roze koppels en recht op adoptie voor homostellen. Bij de verkiezingen zondag in de deelstaat Mecklenburg-Vorpommern in het noordoosten van het land versloeg de AfD de CDU van bondskanselier Angela Merkel.
                                
                              
LHBT's zijn niet de eerste en enige potentiële kiezers waar de AfD haar pijlen op richt om zieltjes te winnen  Eerder reed de partij door Berlijn met twee kleine bestelbusjes met bilboards erop, gericht aan drugsgebruikers   Op de billboards prijkt de foto van een vermeende 'Kiffer' en staat te lezen: "De staat financiert het leven van mijn Marokkaanse dealer. Iets in Duitsland is oberfaul [super verrot] en daarom stem ik AfD"

Zie ook:

bronnen: Gay.blog.nl  /  Twitter.com – Erik Feenstra / YouTube.com – Circus HalliGalli