donderdag 21 april 2016

Malta - Mr Gay World 2016 | Syrië toch vertegenwoordigd bij Mister Gay World

Dinsdag is in Malta Mister Gay World 2016 gestart ‼ Vierentwintig mannen dingen naar de titel. Zaterdag weten we wie het wordt. Mo- gelijk wordt het Mahmoud Hassino uit Syrië - die momenteel in het Duitse Berlijn woont.

Mahmoud Hassino is niet de eigenlijke kandidaat voor Syrië. Dat was Hüseyin. Hüseyin kreeg echter geen visum. Mahmoud Hassino wil met zijn deelname de aandacht vestigen op Syrië.
                          
        
                      
Mahmoud Hassino en de 23 andere kandidaten stelden zich dinsdag kort voor  Bij de een ging dat al vlotter dan de andere  Voor België doet Skelte Willems (22) mee. Net als bij Mister Gay Vlaanderen 2015 is zijn campagne-thema "HoLeBi-ouderschap en HoLeBi-gezinnen". De Neder- lander Steven van Akelijen (33) gaat voor draagmoederschap. Sadiq Ali uit Groot-Brittannië pleit voor toegang tot PrEP ‼ PrEP is een behande- ling met Hiv-remmers die het risico dat je Hiv krijgt na risicovolle contacten aanzienlijk verkleint.

De komende dagen werken de afgevaardigden van de landen verschillende proeven en uitstappen af  Woensdag bezochten de afgevaardigden de steden Mdina en nadien Valetta, de hoofdstad van Malta.