donderdag 19 november 2015

Groot-Brittannië | Zayn Malik: "Gay geruchten zijn lastig voor One Direction" ‼

Zayn Malik heeft voor het eerst sinds hij uit One Direction stapte een groot openhartig interview gegeven. Daarin gaat hij ook in op de hardnekkige geruchten dat er een relatie binnen de boyband wordt verzwegen. Hij ontkent alles categorisch.

De 22-jarige Zayn Malik besprak met The Fader Magazine hoe het is om in een van de grootste boybands van de wereld te zitten. "We waren de grootste, beroemdste boyband ter wereld, maar het voelde raar. Er werd ons verteld blij te zijn met iets waar we helemaal niet blij mee waren". Ook geeft hij toe dat hij zelf niet naar One Direction zou luisteren. "Dat is geen belediging, dat zeg ik als 22-jarige man".

Gay geruchten
Volgens Zayn Malik hebben de bandleden van One Direction moeite met de gay geruchten die er over de band zijn. Bij alles wat ze doen, zitten de fans er bovenop, op zoek naar het ene stukje bewijs dat twee leden echt een geheime relatie hebben. "Het is niet eens grappig meer en het blijft best moeilijk voor hen. Ze slaan niet zomaar een arm om elkaar heen, omdat ze zich zo bewust zijn van wat er wordt gezegd. Ook al is het helemaal niet waar. Ze moeten heel gewoon gedrag achterwege laten".

Zayn Malik begrijpt het wel: "Het is gewoon hoe de fans zijn. Ze zijn zo gepassioneerd. Als ze eenmaal een idee hebben, dan is het hoe dan ook waar. Zonder die passie, obsessie bijna, zouden we ook nooit ons succes hebben gehad".

Zie hieronder een filmpje van de best wel sexy fotoshoot die The Fader Magazine bij het interview maakte. Als je goed luistert hoor je een mini-previewtje van Zayn's nieuwe single Befour.

Zie ook:
Is 'One Direction' Homo ?!  /  Zayn Malik dumpte verloofde niet per sms  /  Zayn Malik zou niet zelf luisteren naar 'One Direction'     

bronnen: Gay.nl / TheFader.com / YouTube.com