dinsdag 17 november 2015

Amerika - Charlie - Showbizz - Breaking News | "Charlie Sheen is Hiv-positief"

Charlie Sheen  →  In de Amerikaanse Today Show maakte Charlie Sheen vandaag in een exclusief interview bekend Hiv-positief te zijn.

"Ik ben hier om toe te geven dat ik Hiv-positief ben", vertelde de 50-jarige acteur. Mensen die besmet zijn met het Hiv-virus, kunnen de onge- neeslijke ziekte Aids krijgen. De arts van Charlie Sheen laat weten dat dit bij de acteur niet het geval is. Charlie Sheen kreeg de diagnose vier jaar geleden te horen, maar weet niet precies hoe hij het heeft opgelopen.

"Ik moet een einde maken aan de talloze aanvallen en de pijnlijke sub-waarheden die vertellen dat ik het gezonde leven van vele anderen zou hebben bedreigd", aldus Charlie Sheen. Hij beweert dat het 'onmogelijk' zou zijn dat hij het virus aan anderen heeft overgedragen. Hij geeft toe dat hij sinds de diagnose onveilige seks heeft gehad met twee verschillende mensen, maar dat zij op de hoogte waren van zijn diagnose.

De acteur vertelt verder dat hij zijn diagnose deelde met mensen die hij dacht te kunnen vertrouwen, maar dat hij voor 'miljoenen' is afgeperst om zijn ziekte geheim te houden. "Mensen vergeten dat dit ook het geld van mijn kinderen is", aldus Charlie Sheen.

Charlie Sheen is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest bekende Hollywood-acteurs. Hij was onder andere te zien in 'Wall Street' en 'Red Dawn'. De laatste jaren was hij vooral te zien in 'Two and a Half Men', maar daar is hij wegens zijn verslechterde reputatie ontslagen.

In de laatstgenoemde serie speelde Charlie Sheen een onverantwoordelijke 'womanizer', een karakter dat op het lijf van de acteur geschreven was. Hij bekende in 1995 dat hij meer dan 50.000 dollar had uitgegeven aan prostituees en belandde daarnaast ook nog in een afkickkliniek.

Zie ook:

bronnen: OUT.tv / Today.com / YouTube.com – Telegraaf TV