zaterdag 22 augustus 2015

Tilburg – T-Pride – Botenparade | "Géén vergunning voor T-Pride in Tilburg" ‼

De T-Pride – het Tilburgse antwoord op de Amsterdamse Gay Pride – gaat niet door. Het evenement krijgt geen vergunning van de gemeente. 

De afwijzing zou te maken hebben met de veiligheid. Het Tilburgse alternatief stond voor zondag 23 augustus 2015 op de planning. 

De organisatie van de T-Pride laat op Facebook en in onderstaande video weten in 2016 opnieuw een poging te wagen. "Volgend jaar komen we met een goed onderbouwd plan om de T-Pride professioneel op te zetten".

T-Pride 'After Party' bij Café Peanuts gaat gewoon door ‼  Nu de T-Pride is komen te vervallen is de aanvangstijd vervroegd naar 16.00 uur



Pride, maar dan zonder T
En tóch is er 'Pride' op dezelfde plek, maar dan op donderdagavond 03 september 2015. Dan zal de gelijknamige komische LHBT-film namelijk worden gedraaid op een groot scherm boven het water, gratis te bezichtigen op (bijvoorbeeld een terrasje aan) de kade of vanuit je eigen - of te huren - bootje.

Voor meer info over deze 'Drijf In - Cinema' filmavond in de Piushaven, kijk op:  TilburgTeWater.nl

Zie ook: 
Géén Tilburgse Gay Parade, gemeente steekt er stokje voor  /  Géén vergunning voor Tilburgse Gay Pride  /  Géén T-Pride in Tilburg 

bronnen: BD.nl - Brabants Dagblad / Tilburg.com / EmbracePink.nl / YouTube.com – Omroep Tilburg