maandag 4 mei 2015

TV·Tip → Maandag 04 mei 2015 – RTL 5 – 20.30 uur | Stripper: "Magic Mike" ‼

Voor wie vanavond nog wat lekkere mannenlichamen wil zien, die zit goed bij RTL 5. Om 20.30 uur zenden zij de male stripper film 'Magic Mike' uit.

De ervaren stripper 'Magic Mike' neemt de onervaren, jonge Adam onder zijn hoede en leert hem de fijne kunst van het strippen, feesten, vrouwen versieren en geld verdienen. Het ruige leven heeft een flinke impact op Adam, terwijl Mike zich richt op serieuze doelen en ondertussen echte liefde leert kennen.

Acteurs:  Channing Tatum, Matthew McConaughey, Olivia Munn, Alex Pettyfer, James Martin Kelly
 
Magic Mike  –  Maandag 04 mei 2015  –  RTL 5  –  20.30 uur
 

bronnen: TV·Gids.nl / YouTube.com


       


Male Stripper Movies: "Die heb je nooit genoeg" ‼

Films over mannelijke strippers vervelen niet snel. Het tweede deel van 'Magic Mike' zie je vanaf 2 juli in de Nederlandse bioscoop, maar inmiddels is er een tweede stripperfilm om de hoek komen kijken waar wij niet op kunnen wachten ‼
 
'Chocolate City' vertelt het verhaal van een student (Robert Richard) die door het strippen geld kan verdienen om zijn moeder te ondersteunen. De regisseur wilde niet alleen (weer) een verhaal van een mannelijke stripper laten zien, maar ook hoe divers het publiek van een stripclub kan zijn: "We wilden ook homo's  bij de opnames betrekken. Als je een stripclub binnen gaat zie je allerlei verschillende mensen. We vonden het belangrijk dit ook te laten zien in de film en hebben dus niet alleen vrouwelijke, maar ook mannelijke gasten".
 
Of 'Chocolate City' te zien zal zijn in de Nederlandse bioscopen is nog maar de vraag. Hieronder kun je al wel de trailer bekijken ... en die van 'Magic Mike XXL' hebben we er ook even bij gezet ‼
 
bronnen: OUT.tv / Youtube