zaterdag 9 mei 2015

Italia's Got Talent | Italiaanse acrobaat vraagt vriend ten huwelijk na TV-act ‼

Les Farfadais is een groep acrobaten. Ze lieten donderdagavond hun act zien tijdens Italia's Got Talent. Na het jurypraatje ging een acrobaat op de knieën om zijn vriend ten huwelijk te vragen.

Het is voor het eerst in Italië dat live op TV een man zijn vriend vroeg met hem te trouwen. Hij begon een ontroerende speech in het Engels, waarna hij een verlovingsring tevoorschijn toverde.

Hoewel het huwelijk tussen twee mannen niet wordt erkend, maakt de overheid vorderingen met plannen voor een partnerschapsregeling.

bronnen: Winq.nl / TowleRoad.com


Italiaans koppel verlooft zich live tijdens "Italia's Got Talent"

Twee acrobaten die deelnemen aan "Italia's Got Talent" hebben zich op de Televisiezender 'Sky Uno' verloofd. Nadat 'Les Farfadais', een groep acrobatische dansers, hun nummer hadden gebracht op de tonen van 'The Power of Love', vroeg een van de acrobaten zijn vriend ten huwelijk. Zijn vriend stemde zichtbaar geëmotioneerd in met het verzoek.

De jury was compleet verrast. Acteur 'Claudio Bisi', zangeres 'Nina Zilli', actrice 'Luciana Littizzetto' en televisiefiguur 'Frank Matano' hadden het huwelijksaanzoek niet zien aankomen. Ze stonden recht om te applaudisseren. Nina Zilli maakte een hartgebaar terwijl ze instemmend knikte. Het publiek juichte enthousiast. Een televisiemoment dat velen niet hadden verwacht in Italië, een land dat toch vaak een conservatief en macho-imago krijgt toegedicht.

Echt trouwen kan het koppel in Italië natuurlijk niet. Het huwelijk is er niet opengesteld voor HoLeBi-koppels. De steden Bologna en Rome voeren de druk op om LGBT-koppels in Italië te registreren.

 bronnen: ZiZo-Magazine.be / TowleRoad.com / YouTube.com