maandag 13 maart 2017

VS - Jamie Bruesehoff | 'Mijn Transgender dochter' is een geliefd kind van God

Amerika  →  De vrouw van een Lutherse priester van een Evangelisch-Lutherse Kerk in de Verenigde Staten zegt dat haar 'transgender dochter een geliefd kind van God' is ‼  Haar verhaal is een ware inspiratie voor gelovigen en tevens een strijdkreet voor tegenstanders van de rechten van Amerikaanse transgenders, die sinds 'Donald Trump' president is, in het gedrang zijn gekomen. 'Jamie Bruesehoff', gehuwd met Reverend "Christopher Bruesehoff" van de Evangelisch-Lutherse Kerk, omschrijft zichzelf als: "Vrouw van een priester en moeder van drie geweldige kinderen"
                                  
                                       
Eén van die drie kinderen is de 10-jarige 'Rebekah', die werd geboren als jongentje. Al op jonge leeftijd merkte Jamie Bruesehoff en haar man dat hun kind niet gelukkig was met haar lichaam. Thuis kon het kind volledig zichzelf zijn, en het was al snel duidelijk dat die kleine jongen eigen- lijk een meisje was. Maar dat kleine meisje was niet gelukkig met haar lichaam en probeerde daarom zelfs zelfmoord te plegen toen ze nog maar zeven jaar oud was  Daarna het moment voor haar ouders om haar ook buitens huis te laten zijn wie ze altijd is geweest: "een vrolijk lief meisje, een geliefd kind van God".

Moeder 'Jamie Bruesehoff' vertelt aan iedereen die het wil horen, en niet wil horen, dat haar kind een geschenk is van God. En dat haar doch- ter transgender is, wat geen fout is van God  Want God maakt geen fouten  Haar dochter is zichzelf en transgender en dat is meer dan oké ‼ Vader Christopher Bruesehoff was één van de 2.000 religieuze leiders die een pro transgenderbrief schreef aan het hof van beroep, in de zaak van 'Gavin Grimm' betreffende het recht om gebruik te maken van het toilet behorende bij zijn "nieuwe" gender op school.

bronnen: HoLeBi.info / Twitter.com – Progressive Renewal / YouTube.com