dinsdag 14 maart 2017

Cher maakt videoboodschap met een Huwelijksaanzoek voor 'Colton Haynes' ‼

Toen acteur Colton Haynes met z'n vriend Jeff Leatham over het Mexicaanse strand liep, verscheen niet geheel toevallig het hoofd van Cher op een gigantisch scherm. Haar videoboodschap was de aanzet tot een huwelijksaanzoek.

28-jarige acteur Colton Haynes (bekend van de series Teen Wolf en Arrow) kwam vorig jaar Uit de Kast in een interview met Entertainment Weekly   Op Valentijnsdag maakte Colton Haynes bekend een relatie te hebben met Jeff Leatham – een bloemist met veel 'Hollywoodsterren' onder zijn cliëntèle.
                                       
                                               
De 2 vierden vakantie in het resort Las Ventanas al Paraiso in Los Cabos, Mexico. Op een met kaarsen en vuurwerk verlicht strand wandelden Colton Haynes en Jeff Leatham heel  verliefd  langs een groot scherm waarop  een film zou worden vertoond  Maar in plaats van een film ver- scheen het immer verbaasd kijkende hoofd van Cher en een speciaal voor het stel opgenomen videoboodschap.

Wat blijkt: Cher is een van de klanten van Jeff Leatham en wilde maar wat graag meewerken. Voordat Jeff op de knieën ging zong ze een regel uit "I Got You Babe". Oooh, de romantiek
bronnen: Winq.nl / Twitter.com – Colton Haynes / Instagram.com – Jeff Leatham