woensdag 7 december 2016

Washington | Vrouw neemt wraak op 'Homofobe buurvrouw' met Kerstlichtjes

USA – 'Washington'  →  Nadat haar buurvrouw negatieve opmerkingen had gemaakt over homo's en transgenders, besloot een Ameri- kaanse vrouw uit Washington om haar een lesje te leren. En dat deed ze met behulp van haar kerstlichtjes.

De buurvrouw van 'Lexi Magnusson' zei dat ze was verhuisd "omdat haar kinderen te veel blootgesteld werden aan homo's en transgenders" in hun oude woonplaats in de staat Oregon.

Weghouden bij Homo's
"Ze vertelde dat ze haar kinderen weg wilde houden bij de homo's en dat haar zoon was afgewezen voor het eindfeest, omdat het meisje met wie hij wilde gaan al met haar vriendin ging", zegt Lexi Magnusson tegen de lokale zender KIRO 7.

Lexi Magnusson snapte niks van de homofobe opmerkingen van haar buurvrouw en besloot haar aan te pakken. Ze wilde geen geweld gebruiken en koos daarom voor 'positieve agressie'.
                                           
                                      
10.000 lampjes
Door de kleur van de kerstlichtjes in haar voortuin te veranderen, maakte ze er een Regenboogvlag van 10.000 lampjes van.  

Of het heeft gewerkt ?!  Lexi Magnusson zegt dat de buurvrouw nu simpelweg doet alsof ze niet bestaat  Online kreeg ze wel veel steun: haar Facebookbericht ging viral.

Zie ook:

bronnen: RTL.nl – RTL Nieuws / Twitter.com – Lexi Sweatpants / KIRO7.com – Video