zondag 4 december 2016

TV-Tip - Vanavond - Gordon | 25 jaar Gordon: "Compleet, volmaakt, het einde"

Registratie van het afscheidsconcert 25 jaar Gordon: "Compleet, volmaakt, het einde"  Samen met bevriende collega's uit het vak en onder leiding van het Metropole Orkest brengt hij zijn grootste hits ten gehore.
                                   
                                           
Zanger Gordon zit 25 jaar in het vak en neemt afscheid van de muziek om zich op zijn TV-werk en koffiesalons te concentreren.  Het afscheid is op stand in het Concertgebouw onder begeleiding van het Grammy Award-winnende Metropole Orkest en met bevriende artiesten als Gerard Joling, Re-PlayWilleke Alberti, LA the Voices en Thomas Berge.

Gordon: "Ik maak ten slotte geen hoempapamuziek en neem waardig afscheid. Al steekt het gebrek aan waardering me wel. Iedereen verdient een schouderklopje en ik heb ruim twee miljoen platen verkocht". Alle hits van Gordon komen langs, inclusief de songfestival-inzending 'Shine', maar dan met een Disney-musicalsound zoals Gordon hem bedoeld had: "En dus niet met die vreselijke housebeat eronder"

Uitzending gemist ?!  →  Klik HIER om de video van het afscheidsconcert "25 jaar Gordon: Compleet, volmaakt, het einde" te bekijken

bronnen: TV-gids.nl / TrosKompas.nl / Twitter.com – Metropole Orkest / RTL·XL.nl – Video


     Klik op de afbeelding en bekijk de video op de site van RTL·XL.nl